Izvor: Tanjug
12.02.2023 u 17:36
1

Američki zvaničnici za nacionalnu bezbednost misle da su objekti koji su oboreni iznad Aljaske i Kanade bili baloni!

Lider demokratske većine u Senatu Čak Šumer izjavio je u intervjuu za televiziju Ej-Bi-Si da američki zvaničnici za nacionalnu bezbednost misle da su objekti koji su oboreni iznad Aljaske i Kanade bili baloni.

Šumer je dodao da su oboreni objekti bili mnogo manji nego balon koji je 4. februara oboren iznad Atlantika blizu obala Južne Karoline, prenosi Rojters.

Pentagon je, po nalogu američkog predsednika Džozefa Bajdena, oborio juče „objekat na velikoj visini“ iznad vazdušnog prostora Aljaske, saopštio je portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi.

Kirbi je na brifingu u Beloj kući rekao da je ministarstvo odbrane pratilo objekat na velikoj visini iznad Aljaske u poslednja 24 sata.

NEIDENTIFIKOVANI LETEĆI OBJEKAT I IZNAD KINE! Vlasti naredile obaranje!

Zajednička vazdušna komanda SAD i Kanade (NORAD), oborila je u subotu neidentifikovani objekat u kanadskom vazdušnom prostoru, izjavio je premijer Kanade Džastin Trudo.

„Naredio sam obaranje neidentifikovanog objekta koji je narušio kanadski vazdušni prostor. NORAD je oborio objekat iznad pokrajine Jukon. Kanadski i američki avioni su poleteli, a američki F22 je uspešno pogodio metu“, naveo je Trudo na Tviteru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Američki zvaničnici za nacionalnu bezbednost misle da su objekti koji su oboreni iznad Aljaske i Kanade bili baloni!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter