Izvor: Sputnjik
10.08.2022 u 11:35
0

„AMERIKA BEZ DOKAZA OPTUŽUJE RUSIJU ZA MINIRANJE UKRAJINSKE TERITORIJE!“ Antonov odbacio insinuacije SAD-a

Amerika bez dokaza nameće Rusiji odgovornost za miniranje teritorije Ukrajine, Moskva odlučno odbacuje te optužbe, navodi se u odgovoru ruskog ambasadora u Vašingtonu Anatolija Antonova na pitanje medija o namerama SAD da pomognu Kijevu u deminiranju.

RUSKI AMBASADOR: SAD se sve više uvlače u konflikt približavajući se kritičnoj granici u konfrontaciji sa Rusijom!

– Vašington bez dokaza nameće Rusiji odgovornost za miniranje teritorije republike. Odlučno odbacujemo date insinuacije. Tokom pregovora za izvoz žitarica međunarodna zajednica se već uverila da su Ukrajinci sami minirali priobalje Crnog mora – istakao je Antonov. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da ukrajinski teroristi po gradovima Donbasa ispaljuju granate sa protivpešadijskim minama „Lepestok“, usled kojih je poginulo više od 30 ljudi, uključujući decu i starije osobe.

– Takve akcije vrlo jasno govore o odnosu režima Zelenskog prema stanovništvu onih zemalja koje bi Kijev želeo da smatra svojim – podvukao je ruski ambasador.

Antonov je zaključio da je odavo trebalo da se svetu pokaže istina o zločinima kijevskog režima i da se pozove na odgovornost za te zločine.

Ranije je list „Politiko“ saopštio, pozivajući se na neimenovanog predstavnika Stejt departmenta, da SAD nameravaju da Ukrajini doniraju oko 89 miliona dolara u okviru pomoći za deminiranje ukrajinske teritorije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter