Izvor: Sputnik Srbija
03.06.2022 u 07:39
0

Amerika neće regulisati DOMET GAĐANJA a iz višecevnih vacača raketa HIMARS koje će isporučiti Ukrajini, EVO KO ĆE!

Ambasador SAD u Ukrajini Bridžit Brink izjavila je da Amerika neće regulisati domet gađanja iz višecevnih vacača raketa HIMARS koje će isporučiti Ukrajini, već Kijev.

„Radi se o jučeranjem paketu pomoći od 700 miliona dolara, koji uključuje sisteme HIMARS… Ukrajinska strana će određivati daljinu gađanja“, rekla je ona na brifingu u Kijevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je spremna da propusti brodove sa ukrajinskim žitom, ALI POD OVIM USLOVOM!

Podsetimo, portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je povodom izjave ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da neće koristiti to oružje za ciljeve u Rusiji, da Rusija ne može da se u to pouzda, jer Zelenski nije ispunio nijedno obećanje po pitanju rešavanja konflikta u Donbasu mirnim putem.

Američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je juče da je ukrajinska strana uverila Vašington da neće koristiti ove sisteme za napade na ciljeve na teritoriji Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter