Izvor: Kurir.rs
23.04.2023 u 20:46
0

KONAŠENKOV ZALEDIO TVRDNJOM: „Zauzeta su još dva područja na zapadu Bahmuta“

Rusija navodi da će joj zauzimanje Bahmuta omogućiti dalje ofanzive na istoku Ukrajine.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su ruske snage zauzele još teritorije u Bahmutu, dok nastavljaju sa pokušajem da preuzmu punu kontrolu nad ovim gradom.

RUSKO MINISTARSTVO ODBRANE: „Zauzeta su još tri kvarta u zapadnom delu Bahmuta“

„U pravcu Donjecka, jurišni timovi su oslobodili dva područja u zapadnim delovima Artjomovska (Bahmuta) u protekla 24 sata“, rekao je portparol ministarstva Igor Konašenkov.

On je naveo i da su u severnim i južnim delovima grada ruske vazdušno-desantne jedinice pružile pojačanje jurišnim timovima.

Bitka za Bahmut pretvorila se u jednu od najkrvavijih u ratu u Ukrajini koji traje 14 meseci, a grad je skoro potpuno uništen artiljerijskim granatiranjem i uličnim borbama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter