Izvor: Kurir.rs
15.10.2022 u 14:06
0

BELORUSIJA UVELA ZABRANU KRETANJA ZA CIVILE U 12 REGIONA UZ GRANICU SA UKRAJINOM: Nema više šetnje šumama! (VIDEO)

Beloruske vlasti saopštile su da su od subote 15. oktobra 2022. godine uveli zabrane i ograničenja kretanja za sve civile, koji se odluče da posećuju šumska područja koja se graniče sa Ukrajinom.

BELORUSIJA POKREĆE KONTRATERORISTIČKU OPERACIJU! Makej: „To je odgovor na bilo kakve provokacije iz susednih zemalja!“

Vlasti su saopštile da je zabrana kretanja civila uvedena za 12 južnih regiona, koji se naslanjaju na granicu sa Ukrajinom.

S druge strane Belorusija prema jugu nastavlja da šalje kolone oklopnih vozila. Prema granici sa Ukrajinom primećena je kolona borbenih vozila BTR-80 oružanih snaga Beorusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Belorusiji je u petak proglašen režim protivterorističke operacije kao odgovor na bilo kakve provokacije iz susednih zemalja, izjavio je beloruski ministar spoljnih poslova Vladimir Makej.

„Šef naše zemlje (Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko) održao je niz sastanaka sa bezbednosnim snagama i proglašen je režim protivterorističke operacije. Zaista, bilo je informacija da neke susedne zemlje planiraju provokacije, čak i zauzimanje određenih oblasti beloruske teritorije“, rekao je Makej u intervjuu listu Izvestija.

S druge strane prvi ešaloni sa ruskom vojskom, koji su deo regionalne grupacije vojski Rusije i belorusije , stigli su u Belorusiju, saopštilo je Ministarstvo odbrane Beloruske Republike.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter