Izvor: BSC HAPPY
16.02.2023 u 15:37
0

Beloruski ministar trgovine Aleksej Bogdanov otkriva: „Naši prioriteti se pomeraju ka istoku!“

Beloruske vlasti spremne su da pomognu u obnavljanju mirovnih pregovora o problemu Ukrajine i spremne su da obezbede sve što je potrebno za to, rekao je beloruski ministar za antimonopolsku regulativu i trgovinu Aleksej Bogdanov.

Belorusija je spremna da pruži sve što je potrebno za nastavak mirovnih pregovora o ukrajinskom problemu“, rekao je beloruski zvaničnik.

On je takođe istakao da je Belorusija spremna da razvija ekonomske odnose sa Kinom i Indijom.

„Svet se ne vrti oko zapadnih zemalja koje su nam uvele sankcije. Tu su Kina i Indija koje imaju drugačiji stav od Zapada. I naši prioriteti se pomeraju ka istoku“, primetio je Bogdanov.

OSTACI RAKETE PRONAĐENI U MOLDAVIJI NA NJIVI: Četvrti incident sa projektilom!

On je takođe istakao da će Minsk nastaviti da razvija ekonomske veze sa Moskvom.

„U teškim vremenima smo se ujedinili i činimo sve što je potrebno da stvorimo nove trgovinske puteve i prevaziđemo posledice uticaja neprijateljskih zemalja“, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter