Izvor: Tanjug
07.12.2022 u 11:07
0

BLINKEN PRAVI BALANS NA VEOMA IZNENAĐUJUĆ NAČIN: „SAD nisu ohrabrile Ukrajince da izvrše napade unutar Rusije!“

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas, povodom niza napada dronovima unutar ruske teritorije, da Sjedinjene Američke Države nisu ohrabrile Ukrajinu da to učini.

Entoni Blinken otkriva: SAD traže načine da Rusiju proglase „zemljom sponzorom terorizma“

„Niti smo ohrabrili, niti omogućili da Ukrajinci napadnu unutar Rusije“, rekao je novinarima Blinken, preneo je Gardijan. Gubernator Kurske oblasti u Rusiji Roman Starovojt izjavio je juče da je na aerodrom u Kursku izvršen napad dronom, usled čega se zapalio rezervoar sa naftom, prilikom kog nije bilo žrtava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je 5. decembra da je Ukrajina pokušala da izvede napad na vojne aerodrome u Saratovskoj i Rjazanjskoj oblasti u Rusiji, uz pomoć bespilotnih letelica sovjetske proizvodnje, kao i da je ruska avijacija uz pomoć PVO oborila ukrajinske dronove koji su leteli na maloj visini.

U napadu su poginula tri pripadnika vojno-tehničkog osoblja, a četvoro je povređeno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter