Izvor: Happy BSC
23.04.2022 u 20:44
0

BRANIMIR NESTOROVIĆ ZA TV HAPPY: Rat će trajati dugo! To svima odgovara, pogotovo Rusiji! PUTIN za ovo vreme radi neke druge stvari!

Rat u Ukrajini je ušao u 59. dan. Trenutno traje borba u Odesi. Koliko je to važan strateški cilj, nazire li se kraj kratj rata? 

U emisiji „Aktuelnosti“ na TV HAPPY Branimir Nestorović rekao je:

-Neće ovaj rat brzo da se završi jer Zapad to ne želi. Takvi ratovi ne mogu brzo da se završe. Ukrajina je ogromna zemlja, čak se prognozira da će da traje do 2023. Čitao sam da je ova krstarica potopljena od strane NATO pakta jer Ukrajinci nemaju kapacitet da to urade.  Što je najgore i Rusiji odgovara da rat traje duže jer u međuvremenu rade neke druge stvari.  Juče su dva oligarha ubijena, rat je dobra prilika da se očiste neprijatelji.  Putin ima mnogo neprijatelja. Nisu baš svi oduševljeni njim. Oligarsi su masovno pobegli. Svima odgovara ova situacija. Rusi su lansirali zlatnu rublju, vežbaju rakete, sklapaju ugovore. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RAT JE KALJUGA ZA KOJU TREBAJU DUBOKE ČIZME: Ljuban Karan istakao da niko „ne zarezuje“ međunarodne zakone, prljave radnje sve izraženije

Položaji ruskih trupa su napadnuti dronom koji je sadržao toksične supstance. 

Nestorović o ovome je kazao:

-To je izjavio general ruske armije. Ni kod nas ne govori mnogo o tome. Objavljena su čak i imena tih američkih naučnika. Oni su radili sa svim i svačim, tih labarotorija ima i više od 33. Meni je jezivo bilo šta se dešava sa tim aerosolima i besnilom koje se prenosi. Besnilo je smrtonosna bolest i ona se širi aerosolom. Ljudi nisu ni svesni kada dobiju prve simtpome i umiru. Imala je i ona priča o pticama koje su zaražene. Zapad pokušava to da zabrani. Kinezi  najviše o tome pišu i vraćaju im za virus. Sada Kinezi pokušavaju da dokažu da je virus došao iz Ukrajine, a da su ga Amerikanci napravili. Moramo priznati da je infekcija imala čudan tok. Nisam našao zvaničan dokument o tome, ali Pentagon je dao u septembru  Ukrajini grant za istraživanje Kovida 19 koji se pojavio zvanično u decembru u Kini. Malo je to čudno. 

Doktor dodaje:

-Zvanično je saopšteno da su u dva navrata inficirali ukrajinske vojnike. Mislim da je bilo 4000 vojnika, taj spisak virusa je jako opasan i zastrašujuć. Tu su sve smrtonosne bolesti. U Americi se bliže izbori gde će demokrate sigurno izgubiti. Meni je bio zanimljiv Tramp, ali izgleda da se sve ovo dešavalo za vreme njegove vladavine. U toku je obračun u Americi, tamo je politička borba. Za nas se ništa ne manje, ali kod njih se menja. Kao što vidite, Bajden ne vlada sobom. I svakako predsednici tamo ne vode državu. Zastrašujuće je sad gledati Bajdena. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter