Izvor: Telegraf
23.04.2022 u 21:05
0

NOVI POLICIJSKI ČAS: Kijev strahuje od ruskih napada na USKRS!

Ukrajinska  vlada najavila je danas novi policijski čas za vikend zbog upozorenja na moguće pojačanje ruske vojne aktivnosti tokom uskršnjih praznika.

Policijski čas biće na snazi od 19 časova u subotu do 5 sati ujutru u nedelju u Donjeckoj, Luganskoj, Harkovskoj, Zaporožskoj, Nikolajevskoj i Hersonskoj oblasti, gde su u toku intenzivne borbe, najavio je Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U drugim regionima Ukrajine, uključujući glavni grad Kijev, policijski čas će trajati od 23 sata u subotu do nedelje u 5 ujutru, navodi CNN.

Ranije ove nedelje, ukrajinski zvaničnici u oblastima Luganska i Sumija pozvali su stanovnike da prisustvuju virtuelnim verskim službama na internetu, uz napomenu da su „moguće ruske provokacije, kao i da su mnoge crkve uništene“.

Policijski čas je najavljen i u gradu Lavovu na zapadu Ukrajine, odakle izbeglice beže na granicu sa Poljskom.

Zaharova iznela ZASTRAŠUJUĆE tvrdnje: Ekonomski pritisak na RUSIJU propao, Amerika sad prelazi na oružje za MASOVNO UNIŠTENJE!

Regionalni guverner Lavova Maksim Kozicki je kao razlog za zabranu kretanja naveo „nove obaveštajne podatke“.

Policijski čas će trajati od 23 sata večeras do sutra u 5, a zatim svakog dana između tih sati do daljnjeg.

– Nažalost, neprijatelj nema takav koncept kao veliki verski praznik. Ne razumeju šta je Vaskrs – rekao je on.

Crkve u okolini odlažu uskršnje noćne službe za jutarnje časove.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter