Izvor: BSC happy portal
11.05.2023 u 11:22
0

„DIVLJE STVARI“: CIA objavila šemu velikog podmićivanja, umešan i Vuk Jeremić (VIDEO)

Zvaničnici CIA pokušali su objasne sve detalje i tokove novca na konferenciji za medije, jer je reč o aferi koja mesecima trese Ameriku.

Članica Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih država Nensi Mejs neretko putem socijalnih platformi deli veoma važne političke analize, ali i krucijalna dešava koja okupiraju čitav svet, a ovog puta obelodalila je podatke koji će napraviti opšti kolaps na svim političkim strukturama.

I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džozefa Bajdena.

„Ono što znamo: novac Komunističke partije Kine slivao se na bankovne račune porodice Bajden i oni su dobili pristup koji inače ne bi mogli dobiti. DOJ treba da siđe sa guzice i istraži.“

„Novac od stranih protivnika otišao je Bajdenovom unuku, nećacima, sadašnjim i bivšim suprugama, sinu, bratu, itd. Divlje stvari.“

Na konferenciji za medije američki zvaničnici su objavili da je čitava šema komplikovana, kao i da je i zamišljena da bude komplikovana kako se novac ne bi mogao pratiti.

„Znali su šta rade i znali su kako to da urade, i radili su to više puta po celom svetu“, istaknuto je na konferenciji za medije u SAD.

Istaknuto je da je komisija koja je istraživala tu aferu otkrila da veliku ulogu u njoj ima srpski opozicioni političar Vuk Jeremić. Sve je povezano s Kinom, ali i unosnim poslovima porodice Bajden, odnosno Hantera Bajdena u Ukrajini i time da se kineski novac „slivao“ na račune Hantera Bajdena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter