Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 22:30
0

„DIJALOG SA RUSIJOM ĆE UVEK POSTOJATI“: Nemačka nastavlja da održava diplomatske kontakte sa Putinom

Zamenica portparola nemačke vlade Kristijana Hofman izjavila je danas da Nemačka nastavlja da održava diplomatske kontakte sa Rusijom na različitim nivoima.

„RUSIJA NE POKAZUJE ZNAKE POPUŠTANJA“: Stoltenberg zabrinut, pozvao zapadne zemlje da pruže podršku Ukrajini

– Ne postoji situacija u kojoj nema dijaloga i kontakta sa Rusijom“, istakla je Hofman i dodala da su nemački kancelar Olaf Šolc i lideri drugih zemalja Evropske unije direktno komunicirali sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenose mediji.

Kako je rekla, kontakt se održava i na drugim nivoima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međuvremenu, portparol nemačkog ministarstva spoljnih poslova Kristijan Vagner rekao je da je „na Ukrajini da odluči pod kojim uslovima, kada i kako će voditi razgovore“ sa Rusijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter