Izvor: BSC HAPPY
15.02.2023 u 13:20
0

DOBIJA INFORMACIJE STALNO I U REALNOM VREMENU: Peskov otkrio da se Putin redovno obaveštava o toku specijalne vojne operacije

Jan Gagin rekao je ranije da su ukrajinske oružane snage pucale na grupu medicinskih radnika koji su evakuisali ranjenike iz oblasti Ugljedara.

Ruski predsednik Vladimir Putin dobija informacije o toku specijalne vojne operacije od vojske u realnom vremenu, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima u sredu.

– Naravno, vrhovni komandant sve informacije od vojske dobija stalno, redovno i u realnom vremenu – istakao je Peskov na pitanje da li je Putinu predočen izveštaj o situaciji oko grada Ugljedara.

Jan Gagin, savetnik lidera Donjecke Narodne Republike (DNR), rekao je ranije da su ukrajinske oružane snage pucale na grupu medicinskih radnika koji su evakuisali ranjenike iz oblasti Ugljedara.

DA SE UKINE MEĐUNARODNA DOMINACIJA ZAPADA: Lavrov najavio novi koncept spoljne politike Rusije

Govoreći o tome da li će biti bilo kakve reakcije Rusije, posebno na platformi UN, Peskov je rekao:

– Znate, u celini gledano, naše diplomate dosledno drže kurs da skrenu pažnju članicama međunarodnih organizacija na kršenje svih mogućih međunarodna pravila od ukrajinskog režima i ukrajinske vojske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter