Izvor: Tanjug
15.02.2023 u 13:13
0

Berluskoni OSLOBOĐEN optužbi za podmićivanje svedoka na Bunga Bunga žurkama

Italijanski sud oslobodio je danas bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija optužbi za podmićivanje svedoka u slučaju maloletničke prostitucije iz 2013. godine.

Berluskoni je optužen da je platio 24 osobe, uglavnom mlade goste na njegovim takozvanim Bunga Bunga žurkama da lažno svedoče na prethodnom suđenju gde je optužen da je platio za seksulane odnose 17-godišnjoj marokanskoj plesačici iz noćnog kluba, preneo je Rojters.

„NIKADA NE BIH RAZGOVARAO SA ZELENSKIM“: Bivši premijer Italije – Silvio Berluskoni kritikovao ukrajinskog predsednika!

U presudi pročitanoj na sudu, sudija je rekao da nema osnova za vođenje slučaja. Svih ostalih 28 optuženih lica u ovom slučaju takodje su oslobođeni.

Skandal vezan za takozvane Bunga Bunga žurke doprineo je odlasku Berluskonija sa mesta premijera 2011. godine i označio je kraj njegove četvrte vlade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter