Izvor: BSC HAPPY
14.02.2023 u 18:54
0

Državni sekretar Saveta bezbednosti Belorusije predlaže održavanje međunarodnog sastanka u Minsku u okviru strateškog dijaloga ODKB i Kine!

Državni sekretar Saveta bezbednosti Belorusije Aleksandar Volfovič i ambasador Kine Sje Sjaojong razgovarali su u utorak o saradnji u oblasti međunarodne bezbednosti i inicijativi za održavanje međunarodnog sastanka u okviru strateškog dijaloga ODKB i Kina.

Oni su razmotrili aktuelna pitanja belorusko-kineske saradnje i agendu saradnje u oblasti međunarodne bezbednosti. Konstatovano je da je u kontekstu beloruskog predsedavanja ODKB 2023. godine na sastanku izraženo veliko interesovanje za razvoj odnosa između te organizacije i Kine.

Beloruska strana je iznela predlog za sprovođenje inicijative za održavanje međunarodnog sastanka u Minsku u okviru strateškog dijaloga ODKB i Kine.

SANKCIJE ZBLIŽILE RUSIJU I INDIJU Rekordan obim bilateralne trgovine: „Snabdevanje nafte, uglja i metala iz Rusije činilo je lavovski udeo“

Takođe, tokom sastanka potvrđena je posvećenost kursu strateškog partnerstva dve zemlje i jačanju odnosa i razvijanju zajedničkih projekata u oblasti odbrane i sprovođenja zakona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter