Izvor: Sputnik Srbija
28.06.2022 u 19:26
0

EKSPLOZIJA U LUCI BERDJANSK: Sumnjalo se na teroristički napad, a evo šta je zapravo uzrok!

Član Glavnog saveta vojno-civilne administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov saopštio je da se u luci Berdjansk dogodila eksplozija čiji je uzrok još nepoznat, ali ne isključuje se ni mogućnost terorističkog napada.

„U luci u Berdjansku je mnogo toga minirano, već mislite da je sve očišćeno, ali se onda ipak nađu (mine). Još nemam informacije, jer se eksplozija dogodila pre 20 minuta… Jasno je da se ne može isključiti ni teroristički napad, ali ne kažem da je to tako, jer ne znam šta se tamo dogodilo“, rekao je Rogov za emisiju „Solovjov uživo“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSIJA JE PROGLAŠENA NEPRIJATELJEM NATO MNOGO PRE SAMITA: Moskva ne želi da se usaglasi sa neoliberalnim svetskim poretkom SAD koje su potčinile čitav Zapad

On je podsetio da su teroristi po nalogu ukrajinskih vlasti nedavno digli u vazduh trafo stanicu, ostavljajući mnoge stanovnike Berdjanska bez struje na vrhuncu vrućina.

Kasnije je, međutim, utvrđeno da je u luci dignuta u vazduh neeksplodirana municija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter