Izvor: HappyBSC
29.10.2022 u 19:44
0

EMISIJA „TEMA DANA“ NA HEPI TELEVIZIJI: „Tramp nije započeo nijedan rat, on je završio sukob u Siriji, dao je pravu dijagnozu šta se dešava u AMERIČKOM društvu trenutno!

Tokom informativne emisije „Tema dana“ na Hepi televiziji govorio se o veoma aktuelnoj tematici koja okupira čitav svet, a tiče se novembarskih izbora u Americi i toga da većina birača u SAD smatra da su izbori ključni za budućnost zemlje.

„TEMA DANA“ na TV HAPPY: „Ekonomska pitanja su ona koja su glavna za Amerikance!“

Građani će 8. novembra birati svoje predstavnike u Kongresu i jednoj trećini Senata.

Od prošlih izbora za Kongres, glasači su zauzeli negativniji stav o zemlji i pravima: „70 odsto je nezadovoljno situacijom u SAD, što je rast u odnosu na 58 procenata u oktobru 2018. godine. „

Republikanci su veoma nezadovoljni demokratom u Beloj kući. Demokrate su manje negativne od kako je Donald Tramp napustio položaj, ali su uglavnom i dalje nezadovoljne situacijom u zemlji, prenose tamošnji mediji.

Stručni sagovornici Milovan Balaban, istoričar i analitičar , Rajko Petrović – „Institut za evropske studije“ dali su svoj sud nakon video-obraćanja nekadašnjeg predsednika Amerike – Donalda Trampa koji je između ostalog istakao kako je celokupna nacija postala predmet „šale“ i da ih ostatak sveta nimalo ne poštuje. 

–      – Imperija teško može da menja politiku, zaista se dešava velika radikalizacija Američke politike. Na neki način pokušaja da se dođe do nekog dijaloga, konstruktivnih rešenja, to sve prati intervencionalizam. Dolaskom ove administracije došlo je do pada popularnosti Amerike i do jedne kritičke tačke mnogih različitih pogleda na svet. Amerika predstavlja opasnost za mir u svetu. Amerika je sada poprilično agresivna, kako prema Rusiji, tako i prema Kini. Ovo sad prelazi tu crtu gde se čovečanstvo oseća ugroženo, iako je kroz istoriju njen uticaj imao i pozitivnih strana – istakao je gospodin Balaban, a potom se nadovezao i istoričar Petrović koji je sumirao na koji način je Amerika tokom godina vodila spoljnu politiku – koja je oduvek privlačila mnogo pažnje.

     Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–     – Amerika se okrenula ka nekim globalnim tačkama koje su i do sada bile rizične. Politika Bajdena i Trampa se dijametralno razlikuju. Tramp je insistirao da Amerika treba da se okrene sebi, rešavanju svojih unutrašnjih problema, poput inflacije, nezaposlenosti – pogotovo u doba globalne pandemije Kovida. Donald Tramp nije započeo nijedan rat, on je završio sukob u Siriji, dao je pravu dijagnozu šta se dešava u američkom društvu trenutno. Najhitnije u ovom trenutku je da se saniraju posledice jedna šire ekonomske krize koja raste iz godine u godinu, iz meseca u mesec – objasnio je Petrović između ostalog na Hepi televiziji i emisiji „Tema dana“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74    

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter