Izvor: Tanjug
12.04.2024 u 22:34
1

ZLOSLUTNO UPOZORENJE BAJDENA IRANU DA NE NAPADA IZRAEL: Američki predsednik rekao samo JEDNU REČ

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da očekuje da će Iran napasti Izrael ''pre, a ne kasnije'' i pozvao Teheran da odustane od napada, preneo je danas Rojters.

Na pitanje novinara koja je njegova poruka Iranu, Bajden je rekao da je njegova poruka: “Nemojte“, i naglasio da je Vašington posvećen odbrani Izraela.

“Podržaćemo Izrael. Pomoći ćemo u odbrani izraela i Iran neće uspeti“, rekao je on. Bajden je odbio da otkrije bezbednosne informacije.

Prethodno je portparol Bele kuće Džon Kirbi rekao da je navodni predstojeći napad Irana na Izael stvarna i trajna pretnja, ali nije izneo nikakve detalje kada bi moglo da dođe do navodnog napada.

Kirbi je dodao da SAD posmatraju položaj sopstvenih snaga u regionu u svetlu pretnji Teherana i da veoma pažljivo prate situaciju. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZLOSLUTNO UPOZORENJE BAJDENA IRANU DA NE NAPADA IZRAEL: Američki predsednik rekao samo JEDNU REČ”

  1. Prokleti američki degenerici svima rade o glavi kao da ne žive na ovoj planeti.Kako zaustaviti krvnike koji su zavadili ceo sNajviše me nervira što su većina patuljaka predstavljaju ći se kao predsednici nekih zemalja zombirani poltroni bez svesti i savesti.Mislim da će građani na kraju da uzmu motike u ruke i naprave veliki reset.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter