Izvor: Tanjug
18.11.2023 u 15:32
0

ERDOGAN PORUČIO: „Turska će obnoviti infrastrukturu u Gazi kada se postigne prekid vatre“

Turska će uložiti napore da obnovi oštećenu infrastrukturu, bolnice i škole u Pojasu ​​Gaze kada se postigne prekid vatre, izjavio je danas turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.

Erdogan je rekao novinarima u avionu dok se vraćao iz zvanične posete Berlinu da će Turska, kada se postigne primirje, učiniti sve što je potrebno da se sanira šteta u Gazi nastala u napadima Izraela.

TURSKI PREDSEDNIK OPTUŽIO IZRAEL ZA GENOCID: Šolc i Erdogan usred rastućeg neslaganja oko rata

Erdogan je ponovio da Turska smatra da mora biti izvršena inspekcija izraelskog nuklearnog oružja pre nego što, kako je naveo, bude prekasno.

Erdogan je ranije ove sedmice pozvao izraelskog premijera Benjamina Netanijahua da saopšti da li Izrael ima nuklearno oružje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter