Izvor: Tanjug
04.04.2023 u 15:22
1

EVO KO STOJI IZA UBISTVA RATNOG REPORTERA! Izdat nalog za hapšenje Darje Trepove zbog eksplozije u Sankt Peterburgu (FOTO/VIDEO)

Ruski Istražni komitet danas je izdao nalog za hapšenje Darje Trepove, koja je privedena u vezi sa, kako se navodi, terorističkim napadom u kafiću u Sankt Peterburgu u kojem je ubijen ratni izveštač Vladlen Tatarski.

ŠIRENJE ZAPADNE ALIJANSE UGROŽAVA BEZBEDNOST RUSIJE! Kremlj: „Rusija će preduzeti kontramere posle ulaska Finske u NATO!“

U saopštenju Istražnog komiteta se navodi da je ona optužena za „nezakonito sticanje, skladištenje, nošenje i transport eksplozivnih materija i eksplozivnih naprava“, prenosi TASS.

Trepova se sumnjiči da je ubila Tatarskog tako što mu je poklonila gipsanu figuricu, u kojoj je bila improvizovana eksplozivna naprava.

Kako je ranije saopštilo Ministarstvo zdravlja Rusije, u eksplziji su povređene 32 osobe.

Kafić u Sankt Peterburgu u kojem se u nedeljudogodio napad navodno je nekada bio u vlasništvu vođe ruske paravojne vojne formacije Vagner, Jevgenija Prigožina, koji je ranije optužio Moskvu da svojim trupama nije obezbedila dovoljno municije, što je, kako se navodi, ometalo ofanzivu u gradu Bahmutu.

Ranije je navedeno da je ubistvo Tatarskog možda “slanje poruke“ Prigožinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EVO KO STOJI IZA UBISTVA RATNOG REPORTERA! Izdat nalog za hapšenje Darje Trepove zbog eksplozije u Sankt Peterburgu (FOTO/VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter