Izvor: Tanjug
24.06.2023 u 14:25
2

EVO ŠTA JE SA PUTINOM U OVIM TRENUCIMA: PESKOV obavestio naciju

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da se predsednik Rusije Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gde radi, javlja RIA.

Putin je ranije danas, komentarišući pobunu paravojne grupe „Vagner„, rekao da je svako ko je podigao oružje protiv vojske izdajnik, dodavši da će preduzeti odlučne korake kako bi se stabilizovala situacija u Rostovu na Donu koja je trenutno teška.

On je od pripadnika „Vagnera“ zatražio da obustave „kriminalne akcije“.

„PRIGOŽIN JE ZABIO NOŽ U LEĐA RUSIJI, BIĆE KAŽNJENI“: PUTIN šalje vojsku da UGUŠI POBUNU VAGNERA (VIDEO)

Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je u petak postupak protiv šefa privatne vojne kompanije „Vagner“ Jevgenija Prigožina zbog navodne pobune, koji je pozvao ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua i načelnika Generalštaba generala Valerija Gerasimova da dođu u Rostov na Donu na sastanak sa njim, i zapretio da će, u suprotnom „krenuti na Moskvu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EVO ŠTA JE SA PUTINOM U OVIM TRENUCIMA: PESKOV obavestio naciju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter