Izvor: sputniknews.com
25.04.2022 u 15:44
0

EVROPA NEMA ČIME DA SNABDEVA UKRAJINU! Oseća se glad za granatama! Ukrajinska vojska troši mnogo zapadnog oružja!

Većina evropskih zemalja počinje da se pita zašto bi trebalo da isporučuju oružje Ukrajini, izjavio je za Sputnjik komandant dobrovoljačkog bataljona „Pjatnaška“ (DNR) Ahra Avidzba.

Kako je rekao, svo sovjetsko oružje koje je Evropa već imala u nasleđu, oni su već promenili i prešli na standard NATO-a, a „preostalo sovjetsko oružje odavno je predato Ukrajini i Ukrajina ga je uspešno protraćila“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSE DOČEKUJU KAO OSLOBODIOCE, ZASIPAJU IH CVEĆEM U UKRAJINI! Ovaj SNIMAK sa fronta ZABRANJEN je na Zapadu (VIDEO)

Prema njegovim rečima, Evropa „nema čime da ih snabdeva, snabdeva ih protivtenkovskim oružjem za jednokratnu upotrebu ili nekim od ovih oružja“.

Avidzba je dodao da se ukrajinskim trupama oseća „glad za granatama“, počeli su da štede municiju.

„Ovo već mnogo govori. Naravno, oni će javljati da se spremaju za kontranapad, skupljaju snagu. Bolje da se opamete i odu kući“, konstatovao je on.

Komandant je naglasio da ukrajinske trupe trpe velike ljudske gubitke koje nema ko da popuni.

„Ti gubici koje imaju, oni se ne popunjavaju. Oni su jednostavno pozvali te rezerviste koji su nekada služili i šalju ih. To je kao da šalju ovce da ih pojedu vukovi, jer se oni ne opiru, ginu u gomilama, u gomilama završavaju zarobljeni, oni su beskorisni“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter