Izvor: tanjug
11.06.2022 u 11:24
0

FON DER LAJEN STIGLA U KIJEV: Sve je spremno za sastanak sa Zelenskim

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen stigla je danas u Kijev na sastanak sa predsednikom Volodimirom Zelenskim sa kojim će „kako je navela, razgovarati o obnovi Ukrajine i postignutom napretku ka članstvu u Evropskoj uniji.

„ZELENSKI NIJE HTEO DA SLUŠA“: Bajden poručio da su SAD znale da Rusija sprema invaziju

– Sa predsednikom Zelenskim ću razmotriti zajednički rad potreban na obnovi i napredak koji je Ukrajina ostvarila na svom evropskom putu – saopštila je Lajen u objavi na Tviteru , prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednica Evropske komisije posetila je i Kijev i početkom aprila kada je najavila da bi Ukrajina brzo mogla da započne pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

Predajući tada ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom upitnik koji će označiti početnu tačku za odluku EU o članstvu Kijeva, ona je rekla da misli da neće, kao što je uobičajeno, biti potrebne godine da se donese mišljenje o tome, već da veruje da „su sedmice u pitanju“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter