Izvor: SD
16.11.2023 u 18:10
6

GOREĆE BALKAN, SPREMITE SE: ZELENSKI u GALOPIRAJUĆEM LUDILU „PREDVIDEO“ SUDBINU SVOJE ZEMLJE NAŠEM PROSTORU!

Rusija želi da stvori nove krize, prema rečima predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija „može da stvori nove krize na Balkanu i u Moldaviji“, kako bi skrenula pažnju sa rata u Ukrajini.

– Danas svi pričaju o krizi na Bliskom istoku. Ali, kako sam rekao iskreno, taj problem nije od juče. Nije ni od prekjuče. Svi znaju o ovom dugotrajnom konfliktu i ratu, ali niko ne želi da ga okonča. Na Bliskom istoku Rusija stoji iza rata, sigurni smo, sa svojim saveznikom Iranom – rekao je Zelenski, prenela je ukrajinska agencija Interfaks.

On je dodao da „treba obratiti pažnju na Balkan“.

NE DIRAJ NAM BRATA, BAJDENE: RUSI STALI uz SIJA NAKON SKANDALOZNE BAJDENOVE IZJAVE!

– Verujte mi, dobijamo informacije – Rusija ima dugotrajan plan. Bliski istok, biće i Balkan, ako svetske sile ne urade ništa sada, doći će do nove eksplozije – poručio je Zelenski.

Kada je reč o Moldaviji, Zelenski kaže da Moskva podriva situaciju u toj bivšoj sovjetskoj republici.

– Da nešto nije u redu, videlo se tokom izbora. Da se izbori proglase neustavnim. Da se uništi aktuelna vlada, koja je proevropska – naveo je Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “GOREĆE BALKAN, SPREMITE SE: ZELENSKI u GALOPIRAJUĆEM LUDILU „PREDVIDEO“ SUDBINU SVOJE ZEMLJE NAŠEM PROSTORU!”

  1. To je on jadnik čuo od neke sekretarice u Pentagonu jer su ga svi drugi odjebali.
    A zna se da Amerika to želi i radi na tome a tada će izgubiti i ove pozicije koje imaju sad na Balkanu.Otjeracemo ih za sva vremena.

    10
    0
    Odgovori
  2. Sipali mu nešto u drogu pa odaje tajne velikih šefova iz eu i Amerike, namerno malim slovima.Ni manjeg čoveka ni većeg zla ,počinje odbropadanje, zapalio sam sebi sveću,….smradino neonacistička!

    2
    0
    Odgovori
  3. Treba ga obesit tamo na trgu u Kijevu a ne dozvoliti odmah da umre !!!! Narod da se skupi na trgu i da ga gađa sa čim stigne dok ne lipše đubre narkomansko !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije njemu lako treba ga razumeti!Dozvolio je da mu država koja mu je poverena ode na doboš .On sad razglaba međunarodnu kriznu politiku da bi skrenuo javnost iz svoga dvorišta u tuđe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter