Izvor: Sputnik Srbija
07.06.2022 u 19:13
0

Gradonačelnik Svjatogorska potvrdio da su ukrajinski militanti zapalili drveni skit Uspenske lavre! (VIDEO)

Gradonačelnik Svjatogorska Vladimir Bandura potvrdio je da su ukrajinski nacisti zapalili drveni skit Uspenske lavre.

„Nedavno su ukrajinski vojnici podlo zapalili skit na planini u selu Tatjanovka. Objavljivali su postove, slično kao i predsednik Zelenski, kako je, tobože, ruska armija gađala skit i da je on izgoreo. To je laž“, kaže Bandura i dodaje da su meštani već to potvrdili, kao i da je poznato da ukrajinske snage ubijaju sveštenike i monahe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAVRŠENO DEMINIRANJE LUKE: Šojgu objavio kakvo je sada stanje u Marijupolju i Berđansku!

„Postoje i potvrđene informacije da nacisti ubijaju sveštenstvo i monahe i da kriju to. Svi organi Oružanih snaga Ukrajine bave se lopovlukom i pljačkom. Jednom rečju – haos“, navodi gradonačelnik.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter