Izvor: Kurir.rs/Telegraf/TV Alpha
05.03.2023 u 14:55
0

„MNOGE SLIKE KOJE SAM VIDEO NE ŽELIM DA PODELIM JAVNO“: Potresna ispovest policajca koji je prvi stigao na mesto sudara vozova

Mladi policajac je sa svojim kolegama prvi stigao na lice mesta, nakon što su obavešteni o sudaru nekoliko minuta nakon nesreće.

Nakon što se u Grčkoj dogodila stravična nesreća kada su se dva voza sudarila, prilikom čega je poginulo najmanje 57 ljudi, policajci i spasioci koji su prvi stigli na lice mesta zatekli su apokaliptične scene.

„UMESTO DA SPASAVAMO ŽIVOTE, MORAMO DA ISKOPAVAMO TELA“: Grčki spasioci gube nadu, male su šanse da ima preživelih u vagonima

U njihovim očima su oživeli košmarni trenuci koje su putnici iz voza smrti doživeli.

Raskomadane ljude, mlade bačene u okolna polja i mrtve, mnogo mrtvih. Povređeni su pokušavali da pronađu put za bekstvo.

Tanjug/AP Photo/Vaggelis Kousioras

Mladi policajac je sa svojim kolegama prvi stigao na lice mesta, nakon što su obavešteni o sudaru nekoliko minuta nakon nesreće.

Do sudara vozova došlo je u 23.21 sati po lokalnom vremenu, a on je na lice mesta stigao 10 minuta posle.

„Mnoge slike koje sam video ne želim da podelim javno. Prizor je bio dramatičan. Videli smo heroje i anđele. Video sam devojku u bolovima, sedela je i tresla se od šoka koji je doživela“, rekao je mladi policajac.

Tanjug/George Kidonas/InTime News via AP

On je dodao da je drugu povređenu devojku posetio u bolnici. Imala je opekotine, a on misli da je bila u prvim vagonima.

„Suočili smo se sa mnogim herojima, sećam se jednog 20-godišnjeg klinca koji je ostao da oslobodi ljude i uspeo. Spasio je 10 ljudi i nastavio da pokušava“, rekao je policajac.

Tanjug/AP Photo/Vaggelis Kousioras

U stravičnom sudaru dva voza u noći između utorka i srede kod Larise u Grčkoj poginulo je najmanje 57 ljudi, većinom mladih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter