Izvor: Alo.rs
24.09.2023 u 18:56
0

HOROR KOD TRSTA: Unakaženo telo muškarca obešeno nasred auto-puta, KRVNIČKI MUČEN, vidljivi znakovi nemilosrdnog zlostavljanja! (VIDEO)

Unakaženo telo nepoznatog muškarca pronađeno je obešeno preko ograde na deonici auto-puta kod Trsta!

Muškarac je pronađen u nedelju ujutru vezan i sa povezom na očima. Ima nekoliko rana na telu i vidljive znakove mučenja. Italijanski mediji prenose da je telo pronađeno obešeno preko zaštitne ograde sa spoljne strane puta. Telo su slučajno otkrili radnici na održavanju.

Žrtva ima između 40 i 50 godina. Na lobanji su navodno vidljive kružne opekotine. Muškarcu je vrat kanapom bio vezan za zaštitnu ogradu, a noge vezane samolepljivom trakom. Na sebi je imao crnu majicu i pantalone kaki boje. Konopac je navodno bio učvršćen kopčama za zaštitnu ogradu. U blizini je pronađena i traka koja je verovatno korišćena za vezivanje nogu.

NA ZEMLJU STIGAO NAJVEĆI UZORAK ASTEROIDA IKADA PRIKUPLJEN: Kapsula se kretala brzinom 12 kilometara u sekundi (VIDEO)

Stanje tela sugeriše da se tamo nalazilo najmanje nekoliko dana. Žrtva nije tamne rase iako nije isključeno da je tamne puti. Još se ne zna je li reč o italijanskom ili stranom državljaninu.

Mesto zločina i način na koji je telo obešeno, kako pišu italijanski mediji, navodi na zaključak da je u pitanju jasna poruka koju su ubica ili ubice poslale nekome drugom.

Telo su uklonili vatrogasci uz pomoć merdevina.

Stigao je i tim civilne zaštite koji je postavio poljski šator kako bi telo moglo da bude pregledano. Istraga je počela pregledom snimaka kamera postavljenih duž auto-puta kojim se za nekoliko minuta stiže preko granice u Sloveniju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter