Izvor: objektiv, happy bsc
17.12.2021 u 13:28
0

HOROR TRAGEDIJA NA TRENINGU: Dečak (7) igrao fudbal, pa udario glavu i umro na licu mesta

Tragedija na treningu u Španiji, i to dok su na terenu bili najmlađi fudbaleri u gradu Gandiji, kod Valensije.

Sedmogodišnji dečak preminuo je u četvrtak oko 19 časova tokom treninga svog tima Beniopa. Pao je bez svesti, a izvori iz kluba saopštili su da je nehotice udario glavu.

Naledžni su odmah alarmirani, Hitna pomoć je brzo došla na teren, lekari su pokušali da ga stabilizuju, ali je preminuo nedugo nakon što je transportovan u bolnicu.

Njegov klub, Beniota, objavio je zvanično saopštenje i potvrdio da je u žalosti. “Veoma je teško ovo prihvatiti”, navedeno je u toj poruci, uz izraze saučešća porodici i najbližima.

Tragično stradali dečak zvao se Edvard.FK

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter