Izvor: KURIR
12.10.2023 u 15:49
0

HOROR U NEMAČKOJ: Dva dečaka silovala trećeg, snimak objavili na mrežama

Dva dečaka stara 14 godina iz nemačke pokrajine Donje Saske navodno su snimila kako zlostavljaju 13-godišnjaka.

„Istražujemo, između ostalog, seksualno zlostavljanje među decom“, rekao je Hans Kristian Volters iz kancelarije javnog tužioca u Braunšvajgu, a prenosi Spiegel.

Osim istrage protiv dvojice 14-godišnjaka, trenutno se preduzima sve kako bi se sprečila dalja distribucija snimka, dodao je.

“Braunschweiger Zeitung” je prvo izvestio o napadu koji se prema nezvaničnim informacijama dogodio krajem septembra u praznoj zgradi u Konigsluteru u okrugu Helmšted. Prvooptuženi dečak optužen je za nanošenje teških telesnih povreda.

RAT ŠESTI DAN: Izrael napao aerodrome u Siriji? Gaza na ivici zdravstvenog kolapsa

Prema tužiteljima, on i drugooptuženi su u aprilu tukli 13-godišnjaka palicama, terali ga da im ljubi cipele, a zatim ga i silovali. Istraga je otkrila da je dečak i u prošlosti napadao žrtvu, ali s obzirom na to da se radi o deci, za sada nije objavljeno više detalja.

Prvooptuženi je dečak prošle godine tri puta bio pod istragom zbog napada i jednom zbog razbojništva, saopštilo je državno tužilaštvo.

Prema zvaničniku iz policije, policajci su u utorak bili u nekoliko škola u četvrti Helmšted kako bi skrenuli pažnju na opasnost od deljenja videa. Kazneno delo može počiniti i onaj ko snimak prosledi učiteljima, roditeljima ili drugim osobama kako bi na nju skrenuo pažnju, upozorio je tužilac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter