Izvor:
12.10.2023 u 14:35
0

UKRAJINA POSLALA UPOZORENJE Napadi će biti intenzivniji

Ove godine u Ukrajini će biti oštrija zima u odnosu na prethodnu. To će se dogoditi zbog raketnih napada na energetsku infrastrukturu, upozorio je šef energetskog holdinga DTEK Maksim Timčenko , prenosi Interfaks-Ukrajina .

Prema njegovim rečima, sistemi PVO možda neće moći da se nose sa svim raketnim napadima. Istovremeno, Timčenko je istakao da je Ukrajina „mnogo naučila“ i da će moći da preživi zimu.

 Ranije je vojni ekspert Aleksej Leonkov sugerisao da bi nova verzija ruske municije Lancet postala neranjiva za protivvazdušnu odbranu Ukrajine. On je napomenuo da su ruski konstruktori uspeli da pretvore dron kamikaza u krstareću raketu kratkog dometa koja je neranjiva za protivvazdušnu odbranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter