Izvor: Tanjug
22.07.2022 u 18:24
0

KANADSKI PREMIJER TRUDO: G7 će pomno pratiti obnavljanje izvoza žitarica preko Crnog mora čime želi da onemogući rizik od dodatnog napada Rusije na Ukrajinu

G7 će pomno pratiti obnavljanje izvoza žitarica preko Crnog mora čime želi da onemogući rizik od dodatnog napada Rusije na Ukrajinu, izjavio je danas kanadski premijer DŽastin Trudo.

G7 blisko sarađuje sa partnerima poput Turske i drugih kako bi se osiguralo da se žito izvuče iz Ukrajine na mesta širom sveta gde je potrebno, bez ugrožavanja suvereniteta i zaštite Ukrajine“, rekao je Trudo, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija neće isporučivati naftu zemljama koje odluče da uvedu gornju granicu na cenu njene nafte!

Rusija i Ukrajina, zajedno sa Turskom i UN, potpisale su ranije danas u Istanbulu sporazum o ponovnom pokretanju izvoza žitarica iz ukrajinskih luka na Crnom moru.

Sporazumom će biti omogućen izvoz oko 20 miliona tona žitarica iz Ukrajine.

Genealni sekretar UN Antonio Gutereš i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekli su da će sporazum pomoći da se ublaži svetska prehrambena kriza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter