Izvor: Alo
23.11.2023 u 07:57
0

KAO DA JE IZ DRUGE DIMENZIJE“: Guvernerka Njujorka iznela nove detalje eksplozije na granici

Guvernerka Njujorka Keti Hočul izjavila je večeras da u ovom trenutku nema naznaka da je eksplozija na granici između SAD i Kanade teroristički napad. "Vozilo je spaljeno, ostao je samo motor", rekla je Hočul

Dodala je da će uskoro biti objavljen video-snimak nesreće za koji kaže da izgleda kao da ga je „generisala veštačka inteligencija“.

„Bićete u čudu kad budete videli snimak. Automobil je odeleteo u vazduh i prošao preko ograde“, rekla je Hočul novinarima.

Navela je da vlasti još ne znaju da li je vozač automobila incident izazvao svesno ili je reč o nesreći.

Američki mediji prethodno su objavili da su dve osobe stradale u eksploziji automobila na mostu Rejnbou, kod Nijagarinih vodopada, koji povezuje SAD i Kanadu.

Iz Federalnog istražnog biroa (FBI) saopšteno je da se incident istražuje kao pokušaj terorističkog napada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter