Izvor: RT
15.07.2023 u 10:35
2

„OTELI“ GA PA TRAŽE OTKUP: MITROPOLIT KIJEVSKO-PEČERSKE LAVRE za SATANISTIČKI KIJEV vredi 900.000 AMERIČKIH DOLARA

Namesnik Pavle ostaće u istražnom pritvoru do 14. avgusta

Sud u Ukrajini preinačio je ranije izrečenu kaznu starešini Kijevsko-pečerske lavre, mitropolitu kanonske Ukrajinske pravoslavne crkve (UPC) Pavlu sa kućnog pritvora na pritvor uz mogućnost kaucije od 33 miliona grivni (893.500 američkih dolara), objavilo je ukrajinsko izdanje „Strana.ua“.

Kako se navodi, 62-godišnji mitropolit koji je odveden u istražni pritvor, ostaće tamo do 14. avgusta.

SPREMITE SE ZA CUNAMI: KINA i RUSIJA u zajedničkim VOJNIM VEŽBAMA u JAPANSKOM MORU – „SEVER INTERAKCIJA 2023“

Mitropolit je izjavio da nije saglasan sa optužbama i da nema novca za kauciju.

 – Sudija je donela presudu pod pritiskom ljudi kojima je to u interesu. Meni se sudi zbog Hrista, crkve, vere. Ostalo je na advokatima – kazao je mitropolit Pavle.

Namesnik Lavre je, pre nego što su ga izveli iz hodnika, tražio da mu se dozvoli da uzme tablete i Jevanđelje iz automobila.

LIKVIDIRANA CELA UKRAJINSKA DIVERZANTSKA GRUPA: Pokušali FAKTOR IZNENAĐENJA pa ZBRISANI sa lica zemlje

Prethodno, mitropolit se nalazio u kućnom pritvoru pod optužbom da je raspirivao versku mržnju i da je opravdavao aktivnosti Rusije.

Namesnik Lavre izjavio je ranije da su „optužbe protiv njega izmišljene i da se njemu sudi zbog vere u Hrista pošto odbija da prizna ukrajinske raskolnike iz tzv. Pravoslavne crkve Ukrajine (PCU)“.

Ukrajinske vlasti su u proteklih godinu dana organizovale najveći talas progona UPC u novijoj istoriji zemlje. Pozivajući se na njenu povezanost sa Rusijom, lokalne vlasti u različitim regionima Ukrajine odlučile su da zabrane delovanje UPC, a parlamentu zemlje je podnet predlog zakona o njenoj faktičkoj zabrani u Ukrajini.

POVAMPIRILA SE DOKTRINA MADLEN OLBRAJT PROTIV SRBIJE: ODMAZDA za neuvođenje SANKCIJA RUSIJI

Služba bezbednosti Ukrajine počela je da pokreće krivične postupke protiv sveštenstva UPC, sprovodi „kontraobaveštajne mere“ – pretrese episkopa i sveštenika u crkvama i manastirima, u potrazi za dokazima „antiukrajinskog delovanja“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„OTELI“ GA PA TRAŽE OTKUP: MITROPOLIT KIJEVSKO-PEČERSKE LAVRE za SATANISTIČKI KIJEV vredi 900.000 AMERIČKIH DOLARA”

  1. Bartolomejs carigradskog se treba odreci iz svih pravoslavnih zemalja ne priznavati ga jer radi po zapadnim i americkim interesima

    0
    0
    Odgovori
  2. BezBoznici,objavili rat Crkvi i Bogu ali taj rat niko do sada nije dobio pa nece ni ovo Hazarsko govedo koje predvodi ukro unijate i katolike.Ovo je rat protiv Hristove Pravoslavne Crkve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter