Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 11:59
1

KLIČKO ZADOVOLJAN PODELIO LEPE VESTI: Nemačka nastavlja da pruža pomoć Ukrajini, posebno kada se radi o dostavljanju oružja

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko saopštio je danas da je razgovarao sa nemačkim vicekancelarom Robertom Habekom o daljoj podršci i pomoći Ukrajini koja uključuje i isporuke oružja, i da su donete „pozitivne odluke“.

– Razgovarali smo o daljoj podršci i pomoći. Posebno o dostavljanju oružja. Pozitivne odluke su donete. Dobre vesti stižu uskoro, napisao je Kličko na Telegramu.

POLJSKA TENKOVSKA DIPLOMATIJA U JEKU: Moravjecki putuje u Berlin kako bi ubedio Šolca da Ukrajini da što pre tenkove „Leopard 2“!

Gradonačelnik Kijeva nije izneo druge detalje sastanka, koji je održan na marginama Svetskog ekonomskog foruma u švajcarskom gradu Davosu, ali se Ukrajina nada da će joj Nemačka obezbediti tenkove koji bi joj pomogli u odbrani od napada Rusije, navodi britanska agencija.

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska, koja boravi u Davosu, obratiće se danas na 53. Svetskom ekonomskom forumu, pokušavajući da za svoju zemlju dobije veću pomoć i podršku u ratu protiv Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski nakon što je lično boravio u Vašingtonu, kako bi ojačao podršku Ukrajini u prvom poznatom putovanju u inostranstvo od početka rata, sutra će se putem video veze takođe obratiti učesnicima Svetskog ekonomskog foruma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KLIČKO ZADOVOLJAN PODELIO LEPE VESTI: Nemačka nastavlja da pruža pomoć Ukrajini, posebno kada se radi o dostavljanju oružja”

  1. Господин Кличко није Украјинац , само по пасошу , он Је Хазар.Такође и Зеленски.Такође и Порошенко , Тимошенко , Турчинов , па онда Викторија Нуланд , Никола Саркози , Весли Кларк , Ричард Холбрук , Медлин Олбрајт , Шолц , Кисинџер , Иглбергер , Соловјов …

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter