Izvor: informer.rs
24.11.2023 u 16:50
0

KRAJ, NE MOŽE VIŠE OVAKO! Zelenski sateran u ćošak, vreme je da se obrati ljudima

SAD i Nemačka nameravaju da nateraju Ukrajinu da počne pregovore sa Rusijom, piše Bild .

Zelenski mora i sam da shvati da ovo više ne može da se nastavi ovako. Bez ikakvog podstreka spolja. Mora i sam da se obrati ljudima i objasni da su pregovori neophodni – citira izdanje izvor u nemačkoj vladi.

Napominje se da bi u tu svrhu Berlin i Vašington mogli da počnu da smanjuju isporuke naoružanja Kijevu do te mere da će Oružane snage Ukrajine moći samo da se brane, ali ne i da napadaju.

Američka administracija priznaje da se obim pomoći Ukrajini smanjuje zbog iscrpljivanja novca koji je dogovorio Kongres.

Rusija je više puta izražavala spremnost za pregovore, ali su kijevske vlasti uvele zabranu na njih na zakonodavnom nivou. Prema rečima Vladimira Putina , Moskva nikada nije odbila dijalog.

Ruski predsednik je početkom oktobra saopštio da su Oružane snage Ukrajine od juna izgubile više od 90 hiljada ljudi, 557 tenkova i skoro 1,9 hiljada oklopnih vozila.

A za tri nedelje novembra, prema rečima ministra odbrane Sergeja Šojgua , gubici ukrajinskih trupa iznosili su skoro 14 hiljada vojnika više i 1,8 hiljada komada opreme.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter