Izvor: Sputnjik
23.06.2022 u 22:25
0

LAVROV O PREGOVORIMA SA UKRAJINOM: Vodiće se u zavisnosti od situacije na terenu

Rusija će nastaviti pregovore sa Ukrajinom, polazeći od situacije na terenu, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u intervjuu beloruskoj državnoj televiziji.

LAVROV PROZVAO KIJEV: Napori Turske u Gutrereša da kriza bude rešena bi odavno dali rezultate da su Ukrajina i njeni Zapadni gospodari deminirali crnomorske luke

– Kada se udostoje da nam se obrate sa predlogom da nastavimo diplomatski proces, na šta, kako shvatam, Evropljani insistiraju, ali im Anglosaksonci ne dozvoljavaju, videćemo kakva je situacija na terenu. Tamo su oslobođena područja. Većina stanovnika i ne razmišljaju da se vrati pod kontrolu neonacističke vlasti ili vlasti koja na sve načine podstiče neonacizam – rekao je ministar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je istakao da bi rado prihvatio poziv beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka da se okupe na teritoriji republike radi pregovora, ali je dodao da ne treba ništa planirati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter