Izvor: TANJUG
25.05.2022 u 11:12
0

Luka u Mariupolju radi normalno! Nije isključena mogućnost razgovora za deblokadu ukrajinskih luka!

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da luka u Marijupolju, koja je pod kontrolom ruskih snaga posle tromesečne ofanzive, normalno radi i da ne isključuje mogućnost razgovora za deblokadu ukrajinskih luka.

Ministarstvo je navelo da je Rusija u kontaktu s Ujedinjenim nacijama i da Moskva „ne isključuje mogućnost razgovora na međunarodnom nivou da se deblokiraju ukrajinske luke“, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINSKA VOJSKA JE PORAŽENA: Ruske snage od sada kontrolišu OVU OBLAST!

Moskva je danas saopštila da je spremna da omogući da brodovi koji prevoze hranu napuste ukrajinske luke pod uslovom da Rusiji bude ukinut deo međunarodnih sankcija.

„Više puta smo saopštili da je rešenje za problem hrane sveobuhvatan pristup, uključujući ukidanje sankcija koje su uvedene za ruski izvoz i finansijske transakcije“, rekao je zamenik šefa ruske diplomatije Andrej Rudenko, prenosi Interfaks.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter