Izvor: Informer
25.05.2022 u 11:20
0

„SELO PO SELO, GRAD PO GRAD“: Otkrivena UBOJITA ruska strategija kojom osvajaju Ukrajinu

Džo Invud, dopisnik BBC-ja iz Kijeva, piše o ruskoj taktici u istočnoj Ukrajini. 

UKRAJINSKA FABRIKA SRAVNJENA SA ZEMLJOM: Nema dronova za Tursku! (VIDEO)

– Selo po selo, grad po grad, ruske snage prvo bombarduju, zatim opsedaju, a zatim zauzimaju ukrajinska mesta koristeći ogroman broj vojnika – napisao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Upravo to se trenutno dešava u Lugansku, a posebno u gradu Severodonjecku. Guverner Luganska Sergej Hajdai rekao je da Rusi prilaze sa svih strana.

Severodonjeck je poslednje veliko uporište ukrajinskih snaga na istočnoj obali važne reke, navodi dopisnik. Ali na putu ka ruskim snagama nalaze se neke od najodlučnijih i najiskusnijih jedinica ukrajinske vojske.

Linije za snabdevanje Severodonjecka su i dalje otvorene, ali je nejasno koliko će to trajati. Moglo bi biti samo pitanje vremena kada će branioci biti u potpunosti opkoljeni i neće moći da izađu, baš kao ni preostali civili u gradu, piše on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter