Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
27.11.2023 u 13:05
1

MASK U IZRAELU: Netanjahu ga odveo da vidi kibuc koji je uništio Hamas (FOTO)

Kancelarija izraelskog premijera Bendžamina Netanijahua saopštila je danas da je je premijer odveo američkog milijardera Ilona Maska u kibuc Kfar Aza, koji je uništen u napadu Hamasa 7. oktobra.

Cilj posete je da se Masku pokažu ostaci kibuca, gde su ljudi iskasapljeni, spaljeni živi ili kidnapovani i odvedeni u Pojas Gaze, naveo je Times of Israel.

Mask je čuo svedočenja lidera lokalnog veća i predstavnika potparola Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) o masakru u kibucu.

Generalni direktor Spejs Eksa posetio je i kuću šefa sigurnosti Ofira Libstajna, koji je ubijen u razmeni vatre s terorističkom grupom.

VLASNIK SPEJS IKSA U IZRAELU: Mask se sastaje sa izraelskim liderima

Mask se sreo s četvorogodišnjom Ebigejl Iden, dvojnom izraelsko-američkom državljankom, koja je juče oslobođena u razmeni talaca.

Predsednik Izraela Isak Hercog će se sastati s Maskom, kako bi razgovarali „o potrebi borbe protiv onlajn antisemitizma“. Izraelski ministar komunikacija Šlomo Karhi izjavio je da se njegova država sporazmela s vlasnikom Tesle oko uvođenja Starlink komunikacije u Gazi, uz odobrenje ministarstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MASK U IZRAELU: Netanjahu ga odveo da vidi kibuc koji je uništio Hamas (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter