Izvor: Kurir.rs
01.07.2023 u 18:17
0

MEDVEDEV PRAVO U METU: Amerikanci biraju između starca sa akutnom demencijom i ocvalog plejboja sa navikama diktatora

Nikada ne greši u procenama

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev ocenio je da američki narod na predsedničkim izborima može da bira između frfljavog starca i mlađahnog ocvalog plejboja.

NE MORAMO VIŠE DA SE UZDRŽAVAMO, ZAPAD JE UNIŠTIO SEVERNI TOK: Medvedev zapretio ovim potezom

„Poslednjih dana sa interesovanjem čitam vesti iz prestonica trulog anglosaksonskog sveta. O tome da oni, navodno prate dešavanja u našoj zemlji i da će o njima razgovarati sa nekim partnerima. Neki likovi su čak govorili o pukotinama koje su se pojavile na fasadi Rusije„, naveo je on.

On ističe da su, kao loši posmatrači, izgleda zaboravili, da smo se tek nedavno divili kolapsu čitave američke političke mašinerije i osvajanju Kapitola.

„I sada sa interesovanjem gledamo koga će i kako izabrati mnogostradalni američki narod – frfljavog starca sa akutnom demencijom ili mlađahnog ocvalog plejboja sa navikama provincijskog diktatora“.

Medvedev komentariše i zbivanja u Francuskoj i navodi da sa velikim interesovanjem prati „krkljanac i nerede na ulicama“ koji su plod „višegodišnje uspešne migracione politike nekada prosvećene Evrope“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter