Izvor: Kurir.rs
01.02.2023 u 10:47
0

MESEC DANA OD PARALIŠUĆEG NESTANKA ANE VOLŠ, BOL JE SVE VEĆA: „Još čekam rezultate o svom detetu!“

Za njeno ubistvo optužen je njen muž Brajan sa kojim ima tri sina, ali Anino telo nije pronađeno ni posle mesec dana.

nesAna Volš (39), Beograđanka koja je godinama živela u Americi gde je radila i osnovala porodicu sa izabranikom Brajanom Volšom, proglašena je nestalom 4. januara ove godine, ali joj se svaki trag gubi u novogodišnjoj noći zbog čega se sumnja da je tada ubijena.

ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU MUŠKARCA KOJI JU JE POSLEDNJU VIDEO ŽIVU: Nikada viđene fotografije (FOTO)

Za njeno ubistvo optužen je njen muž Brajan sa kojim ima tri sina, ali Anino telo nije pronađeno ni posle mesec dana.

Anina majka, Milanka Ljubičić, sa bolom u glasu kaže da nije dobro.

– Niko mi ništa nije dostavio. Još čekam rezultate iz američke policije o mom detetu – rekla nam je Milanka, koja odbija da poveruje u to da joj je ćerka ubijena, zbog čega je preko Ministarstva spoljnih poslova zatražila zvanične izveštaje iz američke policije o slučaju svoje ćerke.

U istrazi je otkriveno da je Brajan Volš Anu nasmrt pretukao 1. januara nakon što im je otišao gost s kojim su u svojoj kući slavili Novu godinu.

– Dokazi protiv njega su internet pretraga o tome kako da se reši tela, zatim Anina garderoba i nakit pronađeni na deponiji u blizini kuće u kojoj živi njegova majka, kao i 10 kesa za đubre koje je bacio posle ubistva.

Pronađena je Anina omiljena ogrlica sa tragovima krvi, kao i „Prada“ torba koju je volela da nosi sa istim tragovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter