Izvor: Informer
21.09.2023 u 16:56
5

„MI SMO TRN U OKU EU I AMERICI“: ORBAN kaže da je spreman na UDARE sa ZAPADA!

Lideri Evropske unije žele da Mađarskoj oduzmu ekonomski, kulturni i politički suverenitet, kaže Viktor Orban

– Budimpešta ne planira da odstupi od svog stava o glavnim političkim i društvenim pitanjima, iako je svesna da će lideri Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije nastaviti da je napadaju – izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban na sastanku sa poslanicima vladajuće stranke.

Prema pisanju lista „Mađar nemzet“, na sastanku koji je održan iza zatvorenih vrata, Orban je naveo da je Mađarska „trn u oku“ zapadnim zemljama jer je „najslobodnija zemlja u Evropi“.

– Naše granice su bezbedne i ovde nema migranata. Umesto toga, vodimo porodičnu politiku i niko ne nameće rodne ideje deci. Ne dajemo oružje Ukrajini i ne želimo da se mešamo u rat – ističe Orban.

„POTOMAK FAŠISTA NAS DA UČI“: DODIK NE ŠTEDI ŠMITA! (VIDEO)

On je upozorio na nameru lidera EU da Mađarskoj oduzmu ekonomski, kulturni i politički suverenitet tako što će promeniti način na koji Budimpešta snabdeva gasom stanovništvo i prisiliti je da primi desetine hiljada migranata u državu.

Orban dodaje da je Zapad želeo da prisili Mađarsku da Ukrajini da novac i odobri članstvo te države u EU bez debate, iako ne ispunjava uslove.

– Nećemo dozvoliti da se to dogodi – jasan je Orban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “„MI SMO TRN U OKU EU I AMERICI“: ORBAN kaže da je spreman na UDARE sa ZAPADA!”

  1. Slazem se da inutrasnju politilu svoje zemlje. Je usaglasijo sa NATO/M JER JE. JOSUVEK ….. NJIHOV, ALI …IMA PRAVO DA VOLI SVOJU DRZAVU ,SAMO DA NE ZABORAVI DA I SRBIJA IMA.TAKODJE.

    3
    0
    Odgovori
  2. Čuvati se od psihopata Orbane , pogledjate samo govor Zelenskog to je to o čemu sam pričala odavno sam to primetila da oni sve suprotno pričaju od onog što je istina a što suštinksi oni rade , zaludeće celi svet i tako i zaludjuju , dok se iskobeljaju od njihovih laži i prevara prodje dragoceno vreme po svojim državama i u vezi svog naroda , pogledati samo nas , još se bakćemo sa njima umesto da radimo na sreći svoje države i svog naroda , odavno sam sve to uvidela još u novinama Politika i tačno sam znala da u svemu ima udela i onaj ozloglašeni Američki nazovi brašni par iz prethodne vladavine i da su sada možda navukli i Šolea na tako nešto, lepo sam rekla i napisala da beži od nje kud ga noge nose , ali on ne sluša , kao da mu je svu pamet posisala .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma gospodine Orbane srž problema je u Briselu , samo kada gledam stare slike starih majstora slikarstva baš Brisela pa sve može biti jasno i po njima , to bi trebalo svesti na grad koji se neće baviti politikom .

    0
    0
    Odgovori
  4. Mi smo najslobodniji još da otkačimo MMF , pa one što špartaju po nebu , onog Engleza što nas zavi u crno, mada mislim da se druže sa njima, MMFom, zbog naroda iz Srbije , jer da bi sproveli neke radnje samo kažu Tako rekao MMF i mi tu sada ništa kao ne možemo , a suštinski im ne treba MMF , valjda se steklo poverenje u one koji vladaju a poverenje se mora sticati stalno i stalno i stalno iz dana u dan pokazjući stvarnu brigu i za narod i za državu , sve lepo objašnjavati pa ko želi da čuje neka čuje ko ne želi ne mora .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter