Izvor: RT
22.03.2024 u 10:48
0

MI SMO U RATNOM STANJU! PESKOV iznenada saopštio STRAHOVITE VESTI

Cilj Rusije je sada da zaštiti stanovnike četiri nova regiona i oslobodi ovu teritoriju, koja je trenutno "de fakto okupirana od strane kijevskog režima", navodi portparol Kremlja

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov upozorio je danas da je Rusija sad u ratnom stanju i da ovo treba svi da shvate.

„Nakon što je Zapad postao učesnik sukoba u Ukrajini, zona Specijalne vojne operacije je postala ratna zona. Rusija je sada u ratnom stanju, to treba da shvate svi“, rekao je Peskov.

On je pojasnio da od kada je Kolektivni zapad postao učesnik u na strani Ukrajine, za Rusiju je tad počeo rat.

PLATIĆETE AMERI, PRAVDA PRAVOSLAVNE BRAĆE STIŽE: RUSI ISPISALI REZOLUCIJU o AGRESIJI na SRBIJU – sve bliže sednica SB UN, SAD protiv

„Uveren sam u to. I svako to treba da razume, radi svoje unutrašnje mobilizacije“, rekao je on u intervjuu za sajt „Argumenti i fakti“.

Prema njegovim rečima, Moskva će nastaviti da štiti svoje građane i teritoriju od Kijeva, i to u sva četiri nova regiona.

„Imamo četiri nova subjekta Federacije. Za nas je najvažnije da zaštitimo ljude u ovim regionima i oslobodimo teritoriju ovih regiona, koja je trenutno de fakto okupirana od strane kijevskog režima“, izjavio je Peskov.

On je istakao da Rusija ne može da dozvoli da na njenim granicama postoji država koja ima nameru da „upotrebi sve metode“ kako bi oduzela Krim i nove regione.

Podsećamo, ruske snage izvele su noćas masovne vazdušne udare na više oblasti u Ukrajini, a na meti su bile Zaporoška, Harkovska, Lavovska i Dnjepropetrovska oblast, kao i Krivi Rog, javljaju ukrajinski mediji.

Energetski sistem Ukrajine pretrpeo je najsnažniji napad ikada, izjavio je šef energetske kompanije „Ukrenergo“ Vadim Kudricki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter