Izvor: tanjug
09.02.2024 u 13:44
0

MLADA POLITIČARKA UBIJENA USRED DANA! STRAVIČNE scene na ulici, ubice joj PUCALE u glavu (FOTO)

Ona je više puta upucana dok je na ulici u svojoj opštini, u gradu Naranjal, u provinciji Guaias, fotografisala i snimala stanje na putevima

Ekvadorska odbornica, članica Pokreta građanske revolucije (RC) Diana Karnero, ubijena je usred belog dana pred mnoštvom ljudi, samo nekoliko trenutaka nakon što je završila sastanak u gradskoj skupštini.

Ona je više puta upucana dok je na ulici u svojoj opštini, u gradu Naranjal, u provinciji Guaias, fotografisala i snimala stanje na putevima, prenosi „Prensa Latina“.

Dve osumnjičene osobe prišle su joj na motorciklu i upucale je u glavu, a zatim pobegle, navela je policija.

Kancelarija državnog tužioca Ekvadora otvorila je istragu o jučerašnjem ubistvu Karnerove.

U tužilaštvu su precizirali da za sada nema privedenih, a da se nastavlja potraga za odgovornima za ubistvo Karnerove.


Bivši predsednik Ekvadora Rafael Korea naveo je na platformi X (Tviter) da je ubistvo Diane „noćna mora i izrazio saučešće njenoj porodici“.

Ekvador poslednjih godina potresa kriminal koji vrše bande i krijumčari droge.

Prošle godine u toj zemlji je ubijen predsednički kandidat, a pre dve sedmice predsednik Daniel Noboa proglasio je vanredno stanje i rat protiv bandi, ovlastivši vojsku da deluje protiv njih.

Proteklih godina na četvoro ekvadorskih političara izvršeni su atentati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter