Izvor: sputnikportal.rs
22.10.2022 u 10:55
0

MORA DA SE OSIGURA DA PUTIN NE OSTVARI USPEH: Bajden izjavio da bi finansiranje kijevskog režima trebalo da se isplati!

Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je da Rusija ne treba da uspe u svojim akcijama tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Kako je naglasio, velikodušno finansiranje kijevskog režima bi trebalo da se isplati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Potrošili smo mnogo novca na pomoć Ukrajincima. Ali to je nešto mnogo više od Ukrajinaca – radi se o NATO-u, Zapadnoj Evropi. Radi se o tome da se osigura da Putin ne može ostvariti uspeh – rekao je Bajden u intervjuu za televiziju „MNSBC“.

RUSIJA KORISTI DRONOVE KAKO BI SMIRILA TERORISTE U KIJEVU: Nebenzja izjavio da se još čeka spisak žrtava iz Buče

Ranije je američki predsednik saopštio da namerava da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima 2024. godine, ali da još nije doneo zvaničnu odluku po tom pitanju.

Bela kuća je prošle sedmice saopštila da SAD izdvajaju dodatnih 725 miliona dolara vojne pomoći Ukrajini, koja do sad premašuje 17,5 milijardi dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter