Izvor: Tanjug
16.06.2023 u 19:02
1

„ZAŠTO DA UNIŠTAVAMO ZGRADE KAD SMO UNIŠTILI 5 PATRIOTA?“: PUTINOVE reči ućutkale NEPRIJATELJE

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da Rusija može da pogodi bilo koju zgradu u Kijevu, ali da nema potrebe za tim.

Uništili smo pet kompleksa „patriot“ u blizini Kijeva, zašto bismo rušili bilo koju zgradu ili strukturu u centru Kijeva? – upitao je Putin.

Postoji takva mogućnost, ali mi to ne radimo iz više razloga, nema takve potrebe zato što neprijatelj na prvoj liniji fronta nema uspeha – rekao je on na plenarnoj sednici Međunarodnog pravnog foruma u ​​Sankt Peterburgu.

TRAŽIO MINUT ĆUTANJA ZA NJEGA: Ove PUTINOVE reči o BERLUSKONIJU odzvanjaju svetom

On je istakao da su napadi dronovima na Kremlj i neke regione Rusije pokušaj da se isprovocira zemlja na snažan odgovor.

– Ovo je pokušaj da se isprovociramo na ozbiljne uzvratne akcije. Ovo je pokušaj da se nanese šteta Kremlju, predsedniku Ruske Federacije. Napadi na Belgorodsku oblast, susedne regione Rusije, sve su to pokušaji provokacije da odgovorimo jako – rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZAŠTO DA UNIŠTAVAMO ZGRADE KAD SMO UNIŠTILI 5 PATRIOTA?“: PUTINOVE reči ućutkale NEPRIJATELJE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter