Izvor: Tanjug
14.08.2022 u 17:16
0

MUŠKARAC ULETEO U BARIKADU U BLIZINI KAPITOLA: Zapucao u vazduh, pa se ubio!

Muškarac je jutros uleteo automobilom u barikadu u blizini Kapitola u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim je počeo da puca u vazduh, nakon čega se ubio, saopštila je danas policija.

Vlasti su saopštile da je muškarac, čiji identitet nije saopšten, automobilom udario u barikadu, kao i da se vozilo zapalilo dok je izlazio iz njega, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUČNA SCENA KOD ČAČKA: U šumi pored gradskog groblja pronađeno spaljeno telo muškarca!

Kako se navodi, muškarac je tada otvorio vatru, ispalio nekoliko hitaca u vazduh dok se policija približavala, da bi potom pucao u sebe.

Policija navodi u saopštenju da „ne izgleda da je muškarac ciljao na bilo kog člana Kongresa“ i da istražitelji ispituju o kakvom čoveku se radi kao i koji je motiv incidenta.

Takođe, kako dodaju vlasti u saopštenju, drugih povređenih osoba nema.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter