Izvor: RT
11.10.2023 u 19:02
0

NAHRANJENA STARA RUSKA ZVER! T-90 „PROBOJ“ UNAPREĐEN SPREMAN ZA FRONT!!!

Glavni tenkovski pogon Rusije obezbeđuje vojsci pouzdanu oklopnu tehniku i blagovremeno ispunjava odbrambene naloge države, ocenio je ruski ministar industrije i trgovine Denis Manturov

Istraživačko-proizvodna ruska korporacija za naoružanje „Uralvagonzavod“ saopštila je da je isporučila Ministarstvu odbrane Ruske Federacije seriju tenkova T-90M „proboj“ i T72B3M sa dodatnom zaštitom.

„Ruska kompanija za naoružanje ‘Uralvagonzavod’ je proslavila 87. godišnjicu i predala još jednu seriju oklopnih vozila ruskim vojnicima. Oružane snage Rusije dobile su od konstruktora tenkova novi T-90M ‘proboj’, kao i T-72B3M sa dodatnom zaštitom“, navodi se u saopštenju.

Ministar industrije i trgovine RF Denis Manturov napomenuo je da glavni tenkovski pogon Rusije obezbeđuje vojsci pouzdanu oklopnu tehniku i blagovremeno ispunjava odbrambene naloge države.

UZELI SU MI ŽENU I ĆERKE: NESREĆNI OTAC IZ IZRAELA MOLI ZA POMOĆ NAKON JEZIVOG SNIMKA na kom JE VIDEO SVOJU ZAROBLJENU PORODICU!!! (VIDEO)

„U tom slučaju govorimo o najpopularnijim modelima – T-90M ‘proboj’ i T-72B3M, koji su se odlično pokazali u zoni Specijalne vojne operacije u Ukrajini. Takođe bih želeo da istaknem rad dizajnera i inženjera kompanije, koji nastavljaju da unapređuju oklopna vozila uzimajući u obzir iskustvo njihove borbene upotrebe. Upravo taj rad pomaže našim vojnim licima da uspešno izvrše sve zadatke koji su im dodeljeni“, kazao je Manturov.

Generalni direktor „Uralvagonzavoda“ Aleksandar Potapov kazao je da je kompanija tokom svoje 87-godišnje istorije bila i ostala „vodeći brod ruskog mašinstva“.

„‘Uralvagonzavodu’ je danas ponovo poverena misija zaštite i očuvanja interesa države. Automontažeri, metalurzi, alatničari i druga odeljenja rade na jednom zajedničkom cilju – obezbeđivanju naše vojske savremenim borbenim vozilima. Velika istorija te kompanije, kao i odgovornost za budućnost zemlje i nove generacije Rusa, motivišu radnike na isti radni podvig, koji su nekada činili njihovi dedovi i pradedovi“, poručio je Potapov.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter