Izvor: Kurir.rs
04.05.2023 u 18:14
0

MEDVEDEV IZNEO JASAN STAV: „Napad na Kremlj dovešće do eskalacije sukoba u Ukrajini“

Ruske vojne i obaveštajne službe su odmah onesposobile dve bespilotne letelice usmerene na Kremlj. Predsednik Putin nije povređen i nastavio je svoj posao kao i obično.

Napad Kijeva dronom na Kremlj, vođen od strane SAD i odobren od strane rukovodstva EU, dovešće do eskalacije sukoba, ocenio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

MEDVEDEV NE MOŽE DA SE NAČUDI: „I to smo doživeli! NACISTI U KIJEVU traže da se uspostavi ORDEN STEPANA BANDERE, zašto sitničariti!“

„Visoki diplomata Evropske unije Žozep Borelj izjasnio se protiv napada na Kremlj zbog moguće dalje eskalacije sukoba. Teroristički napad koji su počinile kijevske vlasti, predvođene SAD i koje je odobrilo rukovodstvo EU, upravo će dovesti do eskalacije sukoba. To je baš ono što Vašington i mnogi u Briselu žele“, napisao je Medvedev.

Pres služba ruskog predsednika izvestila je ranije da je Kijev pokušao da dronovima napadne rezidenciju šefa države Vladimira Putina u Kremlju u ranim jutarnjim satima u sredu.

Kremlj ovaj incident smatra smišljenim terorističkim napadom i pokušajem atentata na predsednika. Rusija zadržava pravo da preduzme sve mere odmazde koje smatra potrebnim, podsetila je ruska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter