Izvor: ALO
02.03.2024 u 07:41
0

NATO BOMBA NA KRIMU, POČETAK KRAJ ZA ZAPAD: Automobil napunjen eksplozivom!

Improvizovana eksplozivna naprava izrađena od komponenti strane proizvodnje pronađena je u automobilu koji je pokušao da uđe na Krim preko kontrolnog punkta Džankoj, a bomba je deaktivirana, rečeno je za RIA Novosti u regionalnim bezbednosnim snagama.

Kontrolni punkt Džankoj se nalazi na severu Krima, na granici sa ukrajinskom Hersonskom oblašću, čije je pripajanje Rusija proglasila u septembru 2022. godine.

„JEDINO TRAMP MOŽE SPREČITI SVETSKI RAT“ Orban izneo prognozu – evo šta je preduslov za mir

„Službenici Federalne bezbednosti Rusije (FSB) su na kontrolnom punktu Džankoj, prilikom kontrole automobila koji se kretao ka teritoriji Republike Krim, a kojim je upravljao službenik za sprovođenje zakona Hersonske oblasti, otkrili  predmet sličan eksplozivnoj napravi, koji je bio pričvršćen ispod sedišta vozača“, rekao je sagovornik agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter