Izvor: happybsc
27.01.2021 u 10:08
0

NEMA ŠALE Robija jer je krila da ima simptome korone!

Jedna Kineskinja osuđena je na godinu dana zatvora jer je krila simptome koronavirusa na letu od SAD-a do Kine.

Žena je pila antiupalne lekove da bi sakrila simptome Covida-19 na letu do Kine prošlog marta. Li Na je u oktobru osuđena pred sudom u Pekingu za ometanje prevencije i lečenja zaraznih bolesti, ali je presuda tek sada objavljena. Osuđena je na godinu dana zatvora i godinu dana uslovno, prenosi „Russia Today“.

Sud je saopštio da je ova žena svojim ponašanjem prekršila antiepidemijske propise kineske carine i avijacije čime je u velikoj meri povećala šanse za širenje virusa. Li Na živi u SAD-u poslednje dve godine, a radi za jednu američku farmaceutsku kompaniju.

Međutim, kao i mnogi njeni sunarodnici, odlučila je da se vrati u Kinu tokom pandemije verujući da će lokalne vlasti biti efikasnije u sprečavanju bolesti u odnosu na kolege sa Zapada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter